Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Firma siden 2000​

5/5 i anmeldelser 

kvalitetsgaranti

FOTOTAPET OG FOTOSTATER OPSÆTTES FOR PRIVATE OG ERHVERV​

​Hos Malerfirmaet Andersen & Pilgaard ApS i Søborg udfører vi malerarbejde nær Gladsaxe, Lyngby og Herlev. Vi tilbyder tapetsering med fototapet og fotostater. Vi kan også tapetsere med traditionelt tapet. Det er blevet meget populært med fototapet og fotostater i private hjem og inden for en lang række forskellige brancher.

Skab LIV OG FARVESPIL I RUMMET med fotostater og fototapet

​Fotostater er det samme som fototapet, og det er en effektiv måde at skabe særlige effekter, især i store rum. Det kan være et helt vægmaleri, eller det kan være et foto. Det kan også være et særligt farvespil eller motiv.

Mange vælger at få fototapet opsat på endevæggen i en dagligstue, i et kontorlokale eller i et restaurationslokale. Den kan placeres på endevæggen, således væggen skiller sig ud fra de andre vægge. Dermed kommer der liv og spil i rummet, selvom der ikke er dekoration på endevæggen. 

Det kan være svært og bøvlet at tapetsere med fotostater. For det første er der de traditionelle udfordringer med tapet, såsom at det skal være lige, sidde fast og forblive siddende.

Dertil kommer luftbobler og ujævnheder i væggen. Der stilles i det hele taget større krav til et fototapet, fordi de enkelte dele skal passe helt sammen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PROFESSIONEL TAPETSERING

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris på professionel tapetsering med fototapet og fotostater, så du er sikker på et flot resultat. Vi tilbyder yderligere også vægdekorationer.

Du kan ringe til os på telefon​ 40 45 74 83​ eller udfylde vores​ kontaktformular her. Du kan også sende en e-mail til os på​ farveglad@gmail.com, og så vil vi inden længe vende tilbage med svar på eventuelle spørgsmål du måtte have – hvad enten det drejer sig om priser, ydelser eller noget tredje.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Professionelt malerfirma med orden i sagerne."

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Robert Wi​nther

Ring for GRATIS tilbud pÅ Telefon: 40 45 74 83​ 

Firmanavn & CVR​

MALERFIRMAET ANDERSEN & PILGAARD ApS

CVR: 25388054

Kontakt os

Telefon: 40 45 74 83

E-mail: farveglad@gmail.com