Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Firma siden 2000​

5/5 i anmeldelser 

kvalitetsgaranti

​Malermester til alle maleropgaver

Med en titel som malermester kan vi hos Andersen og Pilgaard klare mange forskellige opgaver. Som malermester er det vigtigt, at man er præcis, detaljeorienteret og dygtig. Vi mener, at vi har alle tre kvaliteter. Vi udfører malerarbejde i Søborg, Gladsaxe, Ballerup, Lyngby og omegn.

Vores primære opgaver som malermester tæller blandt andet:

​Vi elsker vores arbejde, og derfor kan det ses gennem vores malerarbejde. Vi mener, at det er vigtigt at have hjertet med, noget vi altid sørger for at prioritere.

Hos Andersen og Pilgaard får du altid et veludført malerarbejde afleveret til den præcise, aftalte tid. Vi ønsker, at du føler dig tryg og stoler på vores håndtering af projektet.

​​

Typiske opgaver for en malermester begrænser sig ikke kun til det ydre rum. Vi arbejder med:

  • Malerarbejde inde
  • Malerarbejde ude
  • Døre
  • Vinduer

Står døre eller vinduer i en slidt stand, kan vi, med vores viden og færdighed, gøre dine vinduer og døre så gode som nye og sikre en lang holdbarhed og hårdførhed.​

VI HJÆLPER MED TRÆBESKYTTELSE

Vind, vejr, sol og regn kan påvirke træværket udenfor. Vores malermester og malere hjælper gerne til og giver dit træværk en omgang træbeskyttelse. Træbeskyttelse er den bedste vej til at vedligeholde det udvendige træværk og sikre mod råd og andet forfald.

​Træbeskyttelse kræver ikke nødvendigvis at blive påført med utrolig teknisk snilde, men det kræver at man har et køligt overblik, og holder styr på, hvor man er kommet til. Vi mestrer alle former for opgaver, og hjælper derfor også gerne med det udvendige malerarbejde.

Vi tager imod alle typer af kunder, både private kunder og erhvervskunder. Skal din virksomhed have frisket kontorerne op, eller er det vinduerne, der trænger, så hjælper vi gerne.

Vores private kunder hjælper vi også med mange forskellige opgaver, og ofte ser vi, at det er vægmaling, mange gerne vil have hjælp til. Tidskrævende arbejde som maling af vinduer og døre og tilhørende karme, kan være et irritationsmoment for mange.

Som professionel malermester klarer vi det hurtigt, og dermed kan vi være med til at spare dig for tid, penge og masser af frustration.

KONTAKT DIN LOKALE MALERMESTER

​Ønsker du at benytte os til dit næste malerprojekt, tapetseringsprojekt eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 40 45 74 83 eller e-mail farveglad@gmail.com.

Du kan også finde vores kontaktinformation her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Professionelt malerfirma med orden i sagerne."

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Robert Wi​nther

Ring for GRATIS tilbud pÅ Telefon: 40 45 74 83​ 

Firmanavn & CVR​

MALERFIRMAET ANDERSEN & PILGAARD ApS

CVR: 25388054

Kontakt os

Telefon: 40 45 74 83

E-mail: farveglad@gmail.com