Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Firma siden 2000​

5/5 i anmeldelser 

kvalitetsgaranti

TAPETSERING MED MANGE ÅRS ERFARING

Ønsker du opsætning af tapet i et rum, anbefaler vi, at du kontakter os. Vi kan både tapetsere på den helt gængse måde, men vi sætter også ​filt ​og fotostater op. Vi udfører malerarbejde i Søborg, Gladsaxe, Herlev, Lyngby og omegn.

Tapetsering af vægge kan gøre rummet levende og varmt. Tapet har igen vundet indpas og kan gøres personligt både i farvevalg og strukturvalg. Vi mener, det er vigtigt at vælge en professionel, hvis du ønsker tapetsering.

Vi fejler ikke, når det kommer til at kombinere de lange baner og mønstre, og derfor er du sikker på et godt udført resultat når vi hjælper dig med opsætning af tapet.

RÅDGIVNING VED OPSÆTNING AF TAPET

Hos Andersen og Pilgaard sørger vi for, at du får et fantastisk resultat, uanset hvilket malerarbejde, du vil have udført. Vi har en særlig rådgivningsdimension, der gør det muligt for os at have kontakt med dig og rådgive om farve- og stilvalg og dermed hjælpe dig med at få et resultat, du er tilfredse med.

Kører du en bestemt stil i dit hjem, kan det være en god idé at få tips til, hvilken tapet eller farve, du bør vælge for at holde denne stil. Vi gør meget ud af at give dig flere valgmuligheder og finde frem til den bedste løsning i fællesskab.​

Vi er gode til at se sammenhængen og forestille os, hvordan forskellige materialer ville tage sig ud på vægge og lofter, og derfor kan vi hjælpe dig godt på vej.

​Det er blevet rigtigt populært med fotostater. En fotostat er de populære vægmalerier, der simpelthen er et billede eller motiv. Ofte ser man fotostater på en endevæg, der skal skille sig lidt ud fra de andre vægge og skabe spil i rummet.

Opsætning af tapet og​ fototapet​ generelt er utrolig svært, hvis man ikke ved, hvad man laver. Ofte vil resultatet blive halvfærdigt eller sidde løst på væggen. Vælger du os til dit næste projekt med tapetsering og opsætning af tapet eller fotostatet, sikrer vi, at alt sidder perfekt.

kontakt os og fÅ EN PRIS PÅ Tapetsering​

Vil du gerne have opsat tapet eller fotostatet, sætter vi gerne et kryds i kalenderen for at komme forbi dig. Vil du bare gerne høre mere om priser, eller ønsker du en rådgivningssession, så klarer vi også det.

Det er vigtigt for os, at du ved, at vi altid har hjertet med. Ring til os på telefon​ 40 45 74 83​ eller udfyld vores​ kontaktformular her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Professionelt malerfirma med orden i sagerne."

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Robert Wi​nther

Ring for GRATIS tilbud pÅ Telefon: 40 45 74 83​ 

Firmanavn & CVR​

MALERFIRMAET ANDERSEN & PILGAARD ApS

CVR: 25388054

Kontakt os

Telefon: 40 45 74 83

E-mail: farveglad@gmail.com