Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Firma siden 2000​

5/5 i anmeldelser 

kvalitetsgaranti

VÆGDEKORATIONER AF PROFESSIONEL MALER OG TAPETSERER

Hos Malerfirmaet Andersen & Pilgaard ApS i Søborg udfører vi malerarbejde i Gladsaxe, Lyngby, Herlev og omegn. Vi har stor erfaring med mange forskellige typer af vægdekorationer for private og erhverv. Vægdekorationer kan være alt fra mere kreativt malerarbejde til fotostater, også kaldet fototapet. Vi er et professionelt maler- og tapetsererfirma, der altid sætter kunderne i centrum.

EFFEKTIVT MED VÆGDEKORATIONER TIL STØRRE RUM

​Det er blevet særligt populært med vægdekorationer på endevægge i større rum såsom dagligstuer, kontorlandskaber og restaurationslokaler. 

Det kan være mere effektivt og enkelt end sædvanlig vægdekoration som for eksempel billeder og interiør, og samtidig skaber det liv, farvespil og rummelighed. Det kan også indramme et stort og halvtomt rum.

Det kan være fristende selv at forsøge sig med vægdekorationer som fotostater, men det kan være vanskeligt og bøvlet, hvis man ikke har erfaring. Fotostaterne skal sidde lige i rummet, og de skal passe samme. 

​Luftbobler og ujævnheder skal undgås. Samtidig skal tapetet gerne blive siddende, men det skal også passe til rummet, inden det bliver sat op.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET GODT TILBUD PÅ DEKORATION

​Få et uforpligtende tilbud på vægdekorationer af et eller flere rum. Vi kommer gerne ud på en konsultation for at analysere din stil og personlighed. Dermed sikrer vi, at du får et flot resultat, og at du tager det rette valg i første omgang.

Du kan kontakte os på telefon​ 40 45 74 83 ​eller ved at udfylde vores​ kontaktformular. Du kan også skrive til os på​ farveglad@gmail.com.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Professionelt malerfirma med orden i sagerne."

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Robert Wi​nther

Ring for GRATIS tilbud pÅ Telefon: 40 45 74 83​ 

Firmanavn & CVR​

MALERFIRMAET ANDERSEN & PILGAARD ApS

CVR: 25388054

Kontakt os

Telefon: 40 45 74 83

E-mail: farveglad@gmail.com