Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Firma siden 2000​

5/5 i anmeldelser 

kvalitetsgaranti

SANDSPARTLING OG SPARTLING FOR PRIVATE OG ERHVERV

Hos Malerfirmaet Andersen & Pilgaard ApS i Søborg udfører vi malerarbejde i Gladsaxe, Lyngby, Herlev og omegn. Vi tilbyder både sandspartling og spartling for private kunder og erhvervskunder. 

Vi udfører maleropgaver og tapetsering, men du kan også benytte os, selvom du kun skal have udført spartling, herunder sandspartling.

SPARTLING SIKRER EN SOLID, JÆVN OG FLOT FLADE

​Vi tilbyder en lang rækker ydelser såsom spartling, malerarbejde, tapetsering og opsætning af vægdekoration som for eksempel fototapet. Ofte er det nødvendigt med en grundig sandspartling og måske opsætning af for eksempel glasvæv eller glasfilt, så væggen bliver jævn og flot, og så det holder i mange år.

Vi kommer gerne ud på en konsultation, hvor vi råder og vejleder om valg af farver, materialer og dekoration ud fra din stil og personlighed. Derpå kan vi tilbyde en samlet løsning på modernisering eller ændring af rummets udtryk.

Det kan naturligvis være, at du selv ønsker at stå for malerarbejdet og/eller tapetseringen, og at vi står for sandspartling af væggene.​

Dermed kan du være sikker på, at du får jævne og lige vægge, og samtidig undgår du, at du selv skal bøvle med spartling.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM SANDSPARTLING

​Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på spartling og sandspartling af dine vægge, og det kan være med eller uden malerarbejder og tapetsering. Vi kan også komme ud på en konsultation, hvor vi analyserer din stil og personlighed.

Ring gerne til os på telefon​ 40 45 74 83 ​eller benyt vores ​kontaktformular. Du kan også skrive til farveglad@gmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Professionelt malerfirma med orden i sagerne."

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Robert Wi​nther

Ring for GRATIS tilbud pÅ Telefon: 40 45 74 83​ 

Firmanavn & CVR​

MALERFIRMAET ANDERSEN & PILGAARD ApS

CVR: 25388054

Kontakt os

Telefon: 40 45 74 83

E-mail: farveglad@gmail.com