Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Firma siden 2000​

5/5 i anmeldelser 

kvalitetsgaranti

OPSÆTNING AF FILT OG GLASVÆV

Vi udfører malerarbejde i Søborg, Gladsaxe, Ballerup og omegn.Vil du gerne undgå at​ tapet​ eller maling krakelerer på dine vægge eller lofter, bør du sætte glasfilt op. Filt har utrolig mange fordele. Filt kan være vanskeligt at sætte op samt at gøre klar, og derfor vil langt de fleste, der er i gang med et malerprojekt, vælge en professionel. Vi udfører malerarbejde i Søborg, Gladsaxe, Herlev, Lyngby og omegn.

Hos Andersen og Pilgaard sætter vi din tilfredshed i første række, og vi har derfor hjertet med, selv når det er basale ting såsom glasfilt og glasvæv, der skal sættes op.

Måske ved du det allerede, men filt har mange fordele, der gør sig gældende, hvis man prioriterer en langsigtet løsning. Opsætning af filt er en fremtidssikret løsning, der holder. Er den sat rigtigt op af en professionel, har du i virkeligheden sikret dig, at vægge og lofter står pæne i lang tid fremover. Filten går ind og sikrer vægge og lofter mod revner.​

TRE FORDELE VED OPSÆTNING AF FILT

Der er tre primære fordele ved opsætning af filt. Den første fordel er helt klart, at man sagtens kan få det glatte look, hvis det er det, man ønsker. Filt fås med forskellige mønstre, men ønsker du et glat, lige look, kan vi sagtens opsætte det.

En anden stor fordel ved opsætning af filt er, at du får en væg eller et loft med nem vedligeholdelse. Filten beskytter som nævnt mod revner, hvorfor du slipper for at skulle påføre ny maling eller​ tapet mange gange.​ Vi tilbyder også spartling for at sikre en solid og jævn flade. 

Den tredje, og måske største fordel er, at filten sikrer mod uheld. Skulle du være så uheldig at lave et hul i væggen, kan du nemt spartle væggen op igen.​

FÅ ET TILBUD PÅ GLASFILT ELLER GLASVÆV

Kontakter du os for at sætte filt op, siger vi ja tak. Vi foretager opsætning af filt i forbindelse med et malerprojekt, hvis det er det, du skulle ønske.

Kloge løsninger viser sig altid at holde længst, og derfor anbefaler vi, at du vælger os til Jeres næste malerprojekt. 

Vil du høre mere om opsætning af glasfilt eller glasvæv, kan vi kontaktes på telefon​ 40 45 74 83. På skrift tager vi gerne imod din forespørgsel på kontaktformularen​ her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Professionelt malerfirma med orden i sagerne."

5/5 ★ ★ ★ ★ ★

-Robert Wi​nther

Ring for GRATIS tilbud pÅ Telefon: 40 45 74 83​ 

Firmanavn & CVR​

MALERFIRMAET ANDERSEN & PILGAARD ApS

CVR: 25388054

Kontakt os

Telefon: 40 45 74 83

E-mail: farveglad@gmail.com